wijzigings formulier ledenpagina

Vul onderstaand formulier in om aan te geven welke wijzigingen je graag wilt aanbrengen in je Ledenpagina. Tevens kun je nieuwe foto’s uploaden onderaan het formulier.

Alvast bedankt, zodra de ledenpagina is aangepast ontvang je een link. Mochten er vragen zijn, schroom niet ons te benaderen, Groetjes, Jacqueline & Marcel

Naam(Vereist)
Adresgegevens
Het gebied waarin je werkzaam bent. Bijvoorbeeld binnen- en buitenland.
Vul hier de links in naar je social media profielen, zoals Facebook, LinkedIn en Instagram. (Alleen invullen als je een account hebt)
Een persoonlijk stukje tekst over jezelf / je bedrijf. Niet te lang, max ca 6 regels. Dit wordt naast je profielfoto geplaatst.
Een mooie review die nabestaanden aan jou / over jou hebben geschreven. Wat moet er boven de review komen te staan? Denk aan een naam of omschrijving.
Een review van een uitvaartondernemer met wie jij hebt gewerkt. Wat moet er boven de review komen te staan? Denk aan een naam of omschrijving. Geef ook de naam en link van de uitvaartbegeleider door.
Een review van jou, waarom jij bent aangesloten bij afscheidsfotografen?
Indien je dit hebt, vul hier de namen en website links in van de leveranciers waarmee je hebt gewerkt, die worden genoemd in een van je teksten of mee hebben gewerkt tijdens uitvaarten van een van de beelden die getoond worden op je ledenpagina.
Upload je profiel foto (900x900px)
Toegestane bestandstypen: jpg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Upload hier max. 15 beelden (zonder logo) van uitvaarten met de volgende voorwaarden: Afmetingen; Liggend, 2048px (lange rand), 72 dpi. Geen geflitste foto’s (aangezien dat wordt ontmoedigd in onze omschrijving). Zorg dat in de foto's je contactgegevens zijn verwerkt (metagegevens in LR), evenals een goede bestandsnaam (geen 4356.IMG) maar een korte beschrijving van de foto. Dit is belangrijk voor de SEO. Let er op dat je toestemming hebt voor gebruik van de foto's
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, Max. bestandsgrootte: 128 MB, Max. aantal bestanden: 15.