over
afscheidsfotografen.nl

kwaliteit in afscheidsfotografie

Afscheidsfotografen.nl helpt u bij het kiezen van een afscheidsfotograaf die kwaliteit biedt. Fotografen die aangesloten zijn bij ons zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant. Iedereen met zijn eigen stijl en werkwijze maar allemaal gespecialiseerd in afscheidsfotografie.

Als u een afscheid wilt laten vastleggen wilt u weten waar u aan toe bent en kunnen vertrouwen op de deskundigheid van de afscheidsfotograaf. Ondanks het verdriet is het belangrijk dat u, de andere nabestaanden en belangstellenden een goede herinnering overhouden aan het afscheid van een dierbare.

Afscheidsfotografie vraagt van een fotograaf een aantal specifieke (technische) vaardigheden, maar ook een enorme flexibiliteit, inzetbaarheid, ervaring en compassie. Voor fotografen die zich bezig houden met afscheidsfotografie is het van groot belang om intensief contact te onderhouden met collega afscheidsfotografen, zodat zij elkaar kunnen ondersteunen en eventueel als back-up kunnen fungeren zodat er altijd op korte termijn een ervaren fotograaf beschikbaar is.

Previous
Next

onze
drie doelstellingen

1. Consumenten informatie geven

over de mogelijkheden, het zichtbaar en bespreekbaar maken

2. Uitvaartondernemers bewust maken

van de mogelijkheid en belang van een professionele afscheidsreportage

3 . Afscheidsfotografen onderling verbinden

waardoor zij elkaar in de eerste twee doelen kunnen versterken