Servaas Raedts Apeldoorn

profielfoto afscheidsfotograaf Jacqueline dersjant

werkgebied: geheel Nederland

Servaas Raedts

Apeldoorn

Op de dag van een uitvaart bent u vaak niet in staat alles te zien wat er op de dag gebeurt. Dat kan zijn doordat u de dag in een soort van roes beleeft maar het kan ook zijn dat u het gewoon niet kan zien omdat het buiten uw zicht (bijvoorbeeld achter u) gebeurt. Ik ben gespecialiseerd afscheidsfotograaf om als fotograaf u te helpen de herinnering vast te houden! Onopvallend ben ik aanwezig en zorg ik voor een blijvende herinnering met foto's en een mooi herinneringsalbum. De foto's helpen bij de (rouw)verwerking. U ziet alles wat er rondom het afscheid zichtbaar is geweest. Ook de zaken die u zelf niet kon zien. Herinneringen vervagen maar foto's houden de herinneringen levend.

CONTACT
Oranjestraat 16
7331 BV  Apeldoorn
06-53 660 800

deafscheidsfotograaf.nl

klik op de foto's om ze groter te bekijken

z

REVIEW: MARJA

Servaas verstaat de kunst onopvallend en ook bijzonder betrokken te zijn als fotograaf bij een afscheid en uitvaart. Voorafgaand en ook achteraf toetst hij of het naar wens is. Niet alleen wij maar ook de gasten viel het op hoe onopvallend hij zich bewoog tussen en tijdens de uitvaart. Het resultaat van de foto’s en film zijn een liefdevolle registratie van zijn hand.

REVIEW: HELMA VAN VELDHUIJZEN
AMANDI UITVAARTZORG
ZEIST

Soepele en heel natuurlijke samenwerking. Warm persoon, die onzichtbaar op elk moment aanwezig was. Wat zich vertaalt in prachtige intense foto’s.

SERVAAS OVER DUPHO AFSCHEID

Door me aan te sluiten bij DuPho Afscheid heb ik de mogelijkheid samen te werken met gespecialiseerde collega's en kunnen we van elkaar (blijven) leren. Ook is het fijn te weten dat er altijd een back-up fotograaf is in het geval van overmacht. Daarnaast is het voor mensen die een afscheidsfotograaf zoeken goed te weten dat een afscheidsfotograaf van DuPho Afscheid een specialist is. Niet alleen ten aanzien van de fotografie, maar (juist) ook betreffende de uitvaart etiquette en het omgaan met mensen in rouw.