Marjo Dekker Nieuwerkerk a/d IJssel

profielfoto afscheidsfotograaf Jacqueline dersjant

werkgebied: voornamelijk Zuid-Holland en Zeeland

Marjo Dekker

Nieuwerkerk aan de IJssel

Afscheid hoort bij het leven... Het is verdrietig en moeilijk om afscheid te moeten nemen van iemand van wie je houdt. Ik leg de momenten van verdriet, liefde en troost vast, de foto’s helpen om te herinneren en om te gaan met verlies. In samenspraak met jou maak ik een mooi herinneringsalbum van deze dag. Als afscheidsfotograaf vind ik het belangrijk om onopvallend, respectvol en discreet aanwezig te zijn, met oog voor detail en sfeer. Naast afscheidsfotografie maak ik ook herinneringsportretten en reportages van mensen in de laatste levensfase en andere vormen van afscheid.

CONTACT
Corellipad 18
2912 XB  Nieuwerkerk aan de IJssel
06-13 618 621

momentsofmemoryfotografie.nl

klik op de foto's om ze groter te bekijken

REVIEW: 'AFSCHEID VOL EMOTIE VASTGELEGD' - DORIEN

Marjo heeft het plotselinge en te vroege afscheid van mijn partner Marco goed weten vast te leggen in beeld. Marjo is een prettige vrouw die met iedereen gemakkelijk contact legt en al snel gaat ze bijna onzichtbaar haar gang. Toen de foto's klaar waren zag ik veel dingen die me bij de uitvaart zelf niet opvielen. Daardoor heb ik nu een kostbaar fotoboek waarbij goed is terug te zien hoe het toen was. Ook waardevol voor onze kinderen zodat ze ook over tien of dertig jaar nog weer kunnen terug zien hoe het afscheid van hun vader was. Ik ben heel blij dat ik juist ook van deze verdrietige tijd foto's heb. En ook is het mooi om op de foto's niet alleen veel verdriet te zien maar ook liefde en samen glimlachen.

REVIEW: KITTY VAN DIJK
KLEINE STER UITVAARTBEGELEIDING
ROTTERDAM

Marjo Dekker van Moments of Memory Fotografie is een professionele fotograaf die de bijzondere momenten bij een afscheid heel goed kan vastleggen. Voor verschillende families waar ik een uitvaart voor hun overleden kindje heb geregeld was zij erbij om foto's te maken om hen een mooie herinnering te geven. Stuk voor stuk waren deze families heel erg tevreden en blij met het prachtige resultaat.

Marjo is een vriendelijke vrouw, netjes in de omgang naar de families en uitvaartbegeleiders toe. Alles is in overleg mogelijk, ook bij het samenstellen van een foto-album. Bij een uitvaart is zij onopvallend aanwezig, maar weet toch de goede momenten vast te leggen.

Ik zou Marjo zeker aanbevelen aan mijn collega's.

MARJO OVER DUPHO AFSCHEID

Ik ben al vanaf de start lid van dit collectief. Het is goed om als afscheidsfotografen elkaar te versterken in dit vakgebied. Samen zetten we de afscheidsfotografie duidelijk op de kaart en krijgt het steeds meer bekendheid. Samen bereiken we meer en kunnen we elkaar versterken. Als Dupho Afscheid kunnen we gezamenlijk themadagen organiseren en beurzen bemannen en kennis en ervaringen delen en inzetten om afscheidsfotografie tot een hoger plan te tillen.