Marcel Kolenbrander Amersfoort

profielfoto afscheidsfotograaf Jacqueline dersjant

werkgebied: nederland

Marcel Kolenbrander

Amersfoort

Vastleggen om los te laten. Fotograaf sinds 2003 en nog steeds ervaar ik dit als het mooiste vak dat er bestaat! Bij uitvaartfotografie vind ik het belangrijk dat je de juiste positie en momenten kiest. Dat je goed op de hoogte bent van de wensen van de familie. En wetende wat de foto's kunnen betekenen voor het rouwproces maakt dat ik dit een zeer waardevol vak vind... Sinds 2017 heb ik mij ook gespecialiseerd in het fotograferen van het afscheid van baby's en jonge kinderen. Mede door mijn ervaring als fotograaf in ziekenhuizen van kinderen die niet levensvatbaar ter wereld komen.

CONTACT
Amiant 14
3831 VP  Leusden
06-16 783 638

hetafscheidinbeeld.nl

klik op de foto's om ze groter te bekijken

REVIEW

We kunnen niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar we zijn voor de mooie foto's.

We hadden ons geen mooiere foto's kunnen wensen. Je hebt zo mooi de emotie en het gevoel vast kunnen leggen. We zullen ze altijd blijven koesteren en zullen in zekere zin troost kunnen bieden, hoe moeilijk het ook is.

We willen je enorm bedanken voor je aanwezigheid. Je hebt je zo ingetogen opgesteld.

MARCEL OVER DUPHO AFSCHEID

Het lidmaatschap van Dupho Afscheid is voor mij onmisbaar. Afscheidsfotografie mag meer bekendheid krijgen en dat werkt beter vanuit een collectief. Daarnaast leer je steeds bij door het uitwisselen van informatie met collega’s.