JACQUELINE DERSJANT | AMSTERDAM

Amsterdam


Werkgebied: binnen- en buitenland

Als documentair levensfotograaf leg ik sinds 2016, het jaar dat mijn moeder overleed, ook het afscheid vast. Herinneringsreportages voor mensen die afscheid gaan nemen van het leven en hun nabestaanden. Wanneer je weet dat je afscheid moet nemen is liefde heel duidelijk voelbaar.

Zelf heb ik ervaren dat de periode van afscheid van mijn moeder een heel zware maar ook heel mooie periode is geweest. Daardoor weet ik hoe fijn het is om een tastbare herinnering te kunnen koesteren. En dat is waarom ik mij vol liefde inzet als afscheidsfotograaf.

Ook kinderen die jong iemand verliezen hebben zo ook een fijn boek om telkens naar te kijken en te laten zien. Zeker als ze een mooie rol bij de uitvaart hebben gehad.

Daarnaast geef ik les / ben ik mentor en help fotografen hun eigen weg te vinden. Bekijk mijn opleidingen voor afscheidsfotografen.

Locatie

Tussen de Bogen 24,
1013 JB Amsterdam

JACQUELINE DERSJANT | AMSTERDAM

over Afscheidsfotografen.nl

Het is fijn om samen te werken met collega’s die precies weten wat je voelt. Inspireren, overleggen, ondersteunen. Een fijn collectief met afscheidsfotografen die tot de absolute top van Nederland behoren. Je zult niet snel iemand tegenkomen die zegt dat er helemaal niet aan gedacht is om foto’s te maken bij een bruiloft. Die bewuste keuze zou bij een afscheid ook vanzelfsprekend moeten zijn. Samen met mijn collega’s kunnen we afscheidsfotografie/uitvaartfotografie de bekendheid geven die het verdient.