HEIN ATHMER | LEIDSCHENDAM
Afscheidsfotograaf Hein Athmer

Leidschendam


Werkgebied: Nederlands taalgebied

Mensen vragen mij wel eens: “Hein al dat verdriet bij het fotograferen van een begrafenis gaat je dat niet tegenstaan?” En dan realiseer ik mij weer dat ik bij een uitvaart niet het verdriet maar juist de aandacht, de verbondenheid en de liefde fotografeer.
Mijn naam is Hein Athmer en als documentair fotograaf heb ik mij gespecialiseerd in het vastleggen van uitvaart- en rouwrituelen. Tijdens de uitvaart beweeg ik zo onopvallend mogelijk mee met de gebeurtenissen en maak ik foto’s van de grote momenten maar ook van de kleine meer intieme momenten. De beelden lever ik vervolgens op in een persoonlijk herinneringsboek waarin ook ruimte is voor uitgesproken teksten en foto’s uit het leven.
Meer weten? Je mag mij altijd bellen, ook ’s avonds of in het weekend.

Locatie

Koningin Wilhelminalaan 58
2264 BN Leidschendam

Social media

HEIN ATHMER | LEIDSCHENDAM

over Afscheidsfotografen.nl

Binnen afscheidsfotografen.nl zijn een aantal professionele en ervaren uitvaartfotografen verenigd. Ik prijs mij gelukkig een van hen te zijn. Bij hen kan ik terecht voor vragen over het vak, we inspireren elkaar en houden elkaar op de hoogte van relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied van afscheidsfotografie. Wij zijn elkaars back-up, mocht ik bijvoorbeeld onverhoopt de uitvaart niet kunnen fotograferen door ziekte. Het is dan fijn te weten dat er een vertrouwde collega kan inspringen. Ook zet ik mij binnen afscheidsfotografen in om samen afscheidsfotografie bekendheid te geven aan een breed publiek zodat families een goede afweging kunnen maken bij de voorbereiding van de uitvaart.