HAZEL LING | HILVERSUM
Hazel Ling

Hilversum


Werkgebied: Nederland

Voordat ik mijn eerste afscheidsreportage maakte, had ik niet beseft dat foto’s van een afscheid zoveel steun geven. Maar bij het terugkijken van de foto’s werd ik geraakt door de beelden. De pure momenten werden weer voelbaar door het zien van de foto’s.

Voor mij is het fotograferen van een uitvaart niet het vastleggen van verdriet, maar juist het vangen van liefde, sfeer en verbinding. Deze beelden vertellen jullie persoonlijke verhaal. Mijn grootste drijfveer is, dat ik met fotografie een waardevolle herinnering vastleg voor de nabestaanden en zo het verdriet draaglijker te maken.

Locatie

Acaciapark 158
1213 LD Hilversum

Social media

HAZEL LING | HILVERSUM

over Afscheidsfotografen.nl

Ik merk dat het inhuren van een professionele afscheidsfotograaf nog niet heel vanzelfsprekend is. Regelmatig kom ik mensen tegen die het begrip afscheidsfotografie niet eens kennen. Daarom is het voor mij belangrijk om lid te zijn van Dupho Afscheid. Vanuit dit collectief kunnen we afscheidsfotografie meer onder de aandacht brengen. Daarnaast is het leuk en waardevol om in contact te komen met collega’s en ideeën uit te wisselen.