ELLEN LANGIUS ARMEE | ZUIDHORN

ZUIDHORN


Werkgebied: Heel Nederland maar voornamelijk de 4 noordelijke provincies

Bij afscheidsfotografie gaat het niet om de herinnering aan een van de verdrietigste dagen in iemands leven, het legt juist de herinnering vast aan troost, liefde, connectie en het samenzijn rond het afscheid.

Ik ben Ellen Langius Armee documentair fotograaf en gespecialiseerd in het vastleggen van herinnerings- en afscheidsreportages.

Met respect maak ik een liefdevolle reportage waarin de sfeer van de uitvaart naar voren komt. Geen focus op het verdriet maar juist op de liefde die hier zo intens aanwezig is. Met gepaste afstand kan ik deze troostende beelden voor u maken zodat u mijn aanwezigheid nauwelijks zult merken. De foto’s komen in een persoonlijk handgemaakt herinneringsalbum, dat troost en steun kan bieden bij het werken aan het verlies.

Locatie

Siriusstraat 12
9801VT Zuidhorn

ELLEN LANGIUS ARMEE | ZUIDHORN

over Afscheidsfotografen.nl

Afscheidsfotografie is echt een specialisme. Het is fijn om met collega fotografen die ook dit specialisme hebben samen te werken en te kunnen sparren. Elkaars beelden bekijken en leren van elkaar. Zo maken we elkaar elke dag beter en blijven we ons ontwikkelen. Het is fijn om afscheidsfotografie samen op deze manier bekender te maken bij een groter publiek.