Hazel Ling Hilversum

profielfoto afscheidsfotograaf Jacqueline dersjant

werkgebied: Nederland

Hazel Ling

Hilversum

Voordat ik mijn eerste afscheidsreportage maakte, had ik niet beseft dat foto's van een afscheid zoveel steun geven. Maar bij het terugkijken van de foto’s werd ik geraakt door de beelden. De pure momenten werden weer voelbaar door het zien van de foto’s.

Voor mij is het fotograferen van een uitvaart niet het vastleggen van verdriet, maar juist het vangen van liefde, sfeer en verbinding. Deze beelden vertellen jullie persoonlijke verhaal. Mijn grootste drijfveer is, dat ik met fotografie een waardevolle herinnering vastleg voor de nabestaanden en zo het verdriet draaglijker te maken.

CONTACT
Acaciapark 158
1213 LD  Hilversum
06-21 222 823

troostinbeeld.nl

klik op de foto's om ze groter te bekijken

REVIEW: PATRICIA DE BRUIN

“Het was een prachtige, maar erg verdrietige dag. Wat doe je als je liefste vader van mensen houdt maar door de Corona beperkingen maar handjevol mensen mag uitnodigen. Dat deed hem geen eer. Esther Sprey (uitvaartbegeleidster) kwam met deze drive thru. Wat was dat mooi. En ze bedacht ook om jou, Hazel, uit te nodigen om dit vast te leggen.
Foto’s? Willen we dat? Ja laten we dat doen. Het wordt vast heel mooi. Hazel, je hebt onvergetelijke foto’s gemaakt. Mooie, ontroerende, leuke en prachtige foto’s. En naast jouw vakwerk ben je ook een vakvrouw. Je was onzichtbaar. Bijna niemand (inclusief wijzelf) zag jou. Maar je was er op de mooie momenten. Dit zijn geen foto’s van verdriet (wat er nog steeds heftig is), maar foto’s van een eervol mooi afscheid. Je bent een aanrader. Je mooie persoonlijkheid zie je terug in de foto’s. Bedankt, echt bedankt! ❤️“

REVIEW: 
CAVALLI UITVAARTBEGELEIDING
BILTHOVEN

“Wij werken geregeld met Hazel. Zij weet ongewone en vaak ongezien situaties vast te leggen die een prachtig verhaal vertellen van die dag. Ze heeft zeer veel oog voor detail en is heel onzichtbaar aanwezig…iets wat op de dag van de uitvaart heel belangrijk is. Hazel is bescheiden en zeer flexibel. Ik denk dat haar inlevingsvermogen ervoor zorgt dat er emotie te zien is in haar foto’s.”

HAZEL OVER DUPHO AFSCHEID

Ik merk dat het inhuren van een professionele afscheidsfotograaf nog niet heel vanzelfsprekend is. Regelmatig kom ik mensen tegen die het begrip afscheidsfotografie niet eens kennen. Daarom is het voor mij belangrijk om lid te zijn van Dupho Afscheid. Vanuit dit collectief kunnen we afscheidsfotografie meer onder de aandacht brengen. Daarnaast is het leuk en waardevol om in contact te komen met collega’s en ideeën uit te wisselen.