Gwendolyn
Pieters

Gwendolyn Pieters

GWENDOLYN BIEDT DE VOLGENDE opleidingen AAN

01.

Jump start “online opleiding tot afscheidsfotograaf”
In deze online opleiding deelt Gwendolyn je al haar kennis en ervaring als afscheidsfotograaf (8+ jaren). Van de laatste levensfase tot uitvaartfotografie, van het vaststellen van je prijzen tot marketing en alles wat je nog maar meer kan bedenken. In maar liefst 11 modules en 4 bonus modules kan je geheel op eigen tempo deze kennis tot je nemen. Daarnaast ontvang je ook nog enkele unieke downloads als bonus.

02.

VIP Opleiding tot afscheidsfotograaf
Een unieke kans. In deze VIP editie volg je niet alleen de volledige opleiding tot afscheidsfotograaf, maar ontvang je ook persoonlijke coaching van Gwendolyn én brengt ze een groep samen die je tot een hoger level gaat brengen. Verder wordt dit traject afgesloten met een prachtige en inspirerende uitvaart in Scene. Kortom, in dit 5 maanden traject komt alles bij elkaar.

03.

Diverse Masterclasses
Naast bovenstaande complete opleidingen biedt Gwendolyn ook een aantal inspirerende Masterclasses die je kunt aanschaffen en direct kunt bekijken. Denk hierbij aan “doelen stellen met Human Design” of “Menselijke Marketing voor Afscheidsfotografen”.

Ook een fotograaf worden?