Gwendolyn Pieters Vlissingen

profielfoto afscheidsfotograaf Jacqueline dersjant

werkgebied: Nederland en België

Gwendolyn Pieters

Vlissingen

Ik ben Gwendolyn Pieters en woon samen met mijn man en twee jongens in het prachtige Zeeland. Ik ben documentair levensfotograaf en dat betekent dat ik alle momenten in het leven vastleg op een pure en liefdevolle manier, van geboorte tot uitvaart, van het dagelijks leven tot een bruiloft. Inmiddels specialiseer ik mij al ruim 5 jaar in afscheidsfotografie en ben ik dankbaar voor de troost die ik mag geven met de beelden die ik maak. Mijn werk kenmerkt zich door het vangen van de liefde en de saamhorigheid tijdens een afscheid, beelden die jong tot oud helpen om het verdriet een plekje te geven. Ook leidt ik andere fotografen op tot afscheidsfotograaf omdat deze specialistische tak van fotografie niets is is wat je zomaar doet en het is belangrijk dat fotografen met de juiste kennis in deze branche starten.

CONTACT
Keizer Karelhof 21
4386 BE  Vlissingen 
06-47 695 486

pietersafscheidsfotografie.nl

klik op de foto's om ze groter te bekijken
bovenstaande foto's met dank aan
Monuta Adrienne Klein  /  Uitvaartcentrum Overtoom Groen

REVIEW: 

Gwendolyn heeft de uitvaart van mijn schoonmoeder vastgelegd en heeft er een fantastisch mooi boek van gemaakt. Gwendolyn is in staat prachtige foto's te maken en de sfeer vast te leggen zonder op de dag heel erg aanwezig te zijn. Maar waar wij erg door getroffen waren was het oog voor detail. Alles wordt met zoveel aandacht en zorg gedaan. De usb stick waar de foto's op staan, een klein extra boekje met een paar foto's, hoe het fotoboek is uitgevoerd en het kaartje dat we een jaar later ontvingen. Dit niveau van kwaliteit, aandacht en oprechte interesse hebben we nooit eerder meegemaakt.

REVIEW: 
SENS UITVAARTEN
UTRECHT

Vanuit Utrecht hebben wij met SENS uitvaarten in de zomer een uitvaart mogen begeleiden in Middelburg. Voor de fotografie hebben we Gwendolyn Pieters benaderd, nadat de familie een voorbeeldboek met foto's van haar had gezien. Vanaf het eerste telefoontje was er een klik en konden we de voor de familie belangrijke momenten van die dag goed met haar doorspreken. Op de dag zelf was Gwendolyn prettig aanwezig en heeft ze in overzichts- en detailfoto's de sfeer van de dag prachtig vastgelegd en geheel aan de verwachtingen voldaan. Het door haar gemaakte fotoboek van de dag is voor de familie nu al een troostrijk document.

GWENDOLYN OVER DUPHO AFSCHEID

Afscheidsfotografie is een specialistische fotografie die nog niet bij iedereen bekend is. Als collectief kunnen we samen ervoor zorgen dat het taboe op afscheidsfotografie verminderd. Daarnaast vind ik het belangrijk om met collega’s te kunnen sparren, professionele afscheidsfotografen die net als mij kwaliteit belangrijk vinden en met passie dit vak doen. Samen kunnen we ook uitvaartondernemers overtuigen van het belang van foto’s en niet onbelangrijk, het belang van een gespecialiseerde afscheidsfotograaf. Dit alles vind ik bij Dupho Afscheid.