input formulier ledenpagina

Welkom! Leuk dat je erbij bent. We gaan snel aan de slag om je ledenpagina aan te maken. Daar is vooral voor nodig dat je dit formulier volledig invult en je houdt aan wat er gevraagd wordt. Dan is het maken van een pagina voor ons niet veel werk. Onjuist of onvolledig ingeleverde formulieren daarentegen wel. Het zijn flink wat vragen, maar wanneer je dit zo compleet mogelijk aanlevert, is dit enorm goed voor jou en onze vindbaarheid in Google en ons bereik. 

Bekijk een bestaande ledenpagina via deze link, als voorbeeld en ter verduidelijking van de aan te leveren teksten. 

Alvast bedankt, zodra de ledenpagina klaar is ontvang je een link. Mochten er vragen zijn, schroom niet ons te benaderen, Groetjes, Jacqueline & Miranda

Naam(Vereist)
Adresgegevens(Vereist)
Het gebied waarin je werkzaam bent. Bijvoorbeeld binnen- en buitenland.
Vul hier de links in naar je social media profielen, zoals Facebook, LinkedIn en Instagram. (Alleen invullen als je een account hebt)
Een persoonlijk stukje tekst over jezelf / je bedrijf. Niet te lang, max ca 6 regels. Dit wordt naast je profielfoto geplaatst.
Een mooie review die nabestaanden aan jou / over jou hebben geschreven. Wat moet er boven de review komen te staan? Denk aan een naam of omschrijving.
Een review van een uitvaartondernemer met wie jij hebt gewerkt. Wat moet er boven de review komen te staan? Denk aan een naam of omschrijving. Geef ook de naam en link van de uitvaartbegeleider door.
Een review van jou, waarom jij bent aangesloten bij afscheidsfotografen?
Indien je dit hebt, vul hier de namen en website links in van de leveranciers waarmee je hebt gewerkt, die worden genoemd in een van je teksten of mee hebben gewerkt tijdens uitvaarten van een van de beelden die getoond worden op je ledenpagina.
Upload je profiel foto (900x900px)
Toegestane bestandstypen: jpg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Upload hier max. 15 beelden (zonder logo) van uitvaarten met de volgende voorwaarden: Afmetingen; Liggend, 2048px (lange rand), 72 dpi. Geen geflitste foto’s (aangezien dat wordt ontmoedigd in onze omschrijving). Zorg dat in de foto's je contactgegevens zijn verwerkt (metagegevens in LR), evenals een goede bestandsnaam (geen 4356.IMG) maar een korte beschrijving van de foto. Dit is belangrijk voor de SEO. Let er op dat je toestemming hebt voor gebruik van de foto's
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, Max. bestandsgrootte: 128 MB.