Evelien Vugs Oisterwijk

profielfoto afscheidsfotograaf Jacqueline dersjant

werkgebied: binnen- en buitenland

Evelien Vugs

Oisterwijk

Fotografie is misschien niet het eerste waar aan gedacht wordt bij een afscheid. Het is een periode waarin veel geregeld en besloten moet worden maar zeker ook een tijd met veel dierbare momenten. Een laatste blik in de kist, de laatste kus, die arm om je schouders of een glimlach die even doorbreekt laten allemaal liefde zien, voor de overledene en voor elkaar. Deze liefde blijft en het is fijn om die weer te zien en te voelen als daar behoefte aan is. Dit heb ik zelf ervaren bij het overlijden van mijn vader en dat gun ik iedereen.

CONTACT
Bim van der Kleistraat 11
5063 CD  Oisterwijk 
06-50 922 293

evelienvugs.nl/

klik op de foto's om ze groter te bekijken

REVIEW

In een periode dat het leven ons in alle volheid overviel, heb ik het als heel waardevol ervaren dat Evelien het afscheid van ons mam heeft vastgelegd.

De foto’s van het afscheid helpen ons rustig terug te kijken en alles te zien, wat die dag niet is opgevallen. Ze helpen bij het rouwen en verwerken van verdriet en geven ons het gevoel dat we het ‘goed gedaan hebben’. Want afscheid nemen is een kunst op zich…Juist de intense momenten of gebaren van troost en dankbaarheid, die zijn vastgelegd zijn dierbaar.

We fotograferen zo veel momenten van ons leven, waarom dan niet van zo iets belangrijks als het afscheid van je dierbaren?

Evelien is een zachte, stilletjes aanwezige, oprechte vrouw, die de belangrijke momenten prachtig weet te fotograferen!

REVIEW: ELS
ELS BAKKER UITVAARTZORG
VUGHT

Evelien en ik hebben al een aantal keren samengewerkt. Ik ken haar als een lieve vrouw, bescheiden met een warm karakter en groot inlevingsvermogen. Zij beweegt zich onopvallend tussen de mensen. Ongemerkt legt zij alle dierbare momenten vast. Oog voor detail en fingerspitzengefühl… Dat heeft Evelien zeker. Het eindresultaat is prachtig en maakt veel indruk. De eerste resultaten ontvangt de familie al na enkele dagen in de vorm van een slideshow. In overleg met de familie mag ook ik dit filmpje bekijken. Menig keer heb ik al een traantje gelaten bij het zien van deze beelden. Wat ontzettend mooi, ontroerend mooi!

EVELIEN OVER DUPHO AFSCHEID

Contact met vakgenoten is voor mij de belangrijkste reden geweest om lid te worden van Dupho Afscheid. Door het delen van ervaringen en kennis met elkaar leer ik steeds weer bij. Samen bereik je meer dan alleen en zo kunnen we afscheidsfotografie meer bekendheid geven, zowel bij particulieren als bij uitvaartondernemers.

Als fotograaf maak ik graag een mooi product voor mijn klanten, maar de juridische kant van ondernemen moet echter ook goed geregeld worden. Bij Dupho Afscheid hebben we samen algemene voorwaarden, privacy verklaring en een quitclaim laten maken. Ook in geval van nood kan ik collega’s vragen om voor mij in te vallen.