Boy Hazes Amsterdam

profielfoto afscheidsfotograaf Jacqueline dersjant

werkgebied: noord- en midden Nederland

Boy Hazes

Amsterdam

Het hele verhaal verteld met beelden die spreken.
In 2007 werd ik gevraagd voor mijn eerste reportage van een uitvaart. De waarde ervan was meteen duidelijk. Sindsdien heb ik uitvaartfotografie meer bekendheid gegeven in de uitvaartbranche. Er was in die tijd nog wel twijfel in de uitvaartbranche voor het beroep uitvaartfotograaf. Ik heb volgehouden omdat ik zo overtuigd was, en nog steeds ben, dat deze specialistische tak van fotografie een belangrijke aanvulling kan zijn in het rouwproces. De laatste jaren zien we gelukkig dat veel uitvaartverzorgers en families kiezen voor uitvaartfotografie. Naast het aanleveren van de beelden maak ik een fotoalbum met een journalistieke reportage. Ik vertel het hele verhaal met beelden.

CONTACT
Sumatrakade 461
1019 PP  Amsterdam
06-51 987 829

boyhazes.nl

REVIEW: C.R. OVER DE FOTO'S VAN HET AFSCHEID VAN HAAR MOEDER

Je hebt het talent om de meest intieme, verdrietige momenten op een prachtige en respectvolle manier vast te leggen. publiceerde kon ik zien wat ze gedaan had.

Mama is nu bijna 6 maanden geleden overleden. Ik wil jou graag laten weten hoe blij ik ben met jouw prachtige fotoboek. Regelmatig kijk ik er in en vandaag heb ik het fotoboek aan twee lieve dames van de Buurtzorg laten zien. Ook zij waren, net als wij, zeer onder de indruk en geëmotioneerd. Je hebt het talent om de meest intieme, verdrietige momenten op een prachtige en respectvolle manier vast te leggen. Jouw aanwezigheid tijdens de uitvaart voelde natuurlijk en zelfs troost gevend. Je hebt oog voor detail. Dit komt tot uiting in de ontroerende en pakkende foto’s. Ik koester jouw fotoboek want zonder dit boek zou ik veel emotionele en mooie momenten niet hebben kunnen onthouden. Dank je wel lieve Boy voor jouw warme aanwezigheid op een zeer verdrietige dag. Je bent een mooi mens.

REVIEW: TIM KOELINK
DELA
ROTTERDAM

Vanaf het eerste contactmoment is Boy al aan! Hij belt netjes met de opdrachtgever en bespreekt tot in details alle wensen. Door zijn inzet en kwaliteiten neemt hij heel veel zorgen weg bij de uitvaartverzorger. Niet alleen over de foto’s buigt Boy zich. Hij is meer dan alleen een fotograaf! Echt een waardevolle toevoeging voor de dagen voor, tijdens en na de uitvaart. Boy heeft met mijn opdrachtgever nog ergens midden in het land afgesproken om het fotoalbum persoonlijk te overhandigen aan onze opdrachtgever. Een hele tevreden familie en een zeer prettige samenwerking, waardoor de uitvaart naar een hoger niveau getild wordt! Kortom een aanrader voor iedere familie!! (En uitvaartverzorger!) Boy Bedankt!

BOY OVER DUPHO AFSCHEID

Een mooie en directe wijze om fotografie bij afscheid meer bekendheid te geven. Het is zo waardevol. Tevens een mooie gedachte om met collega's te overleggen indien er vragen zijn.