Ans Ketelaars Knegsel

profielfoto afscheidsfotograaf Jacqueline dersjant

werkgebied: binnen- en buitenland

   

Ans Ketelaars

Knegsel

Als professioneel en ervaren fotografe maak ik herinneringen van zowel koestermomenten in de laatste levensfase als wel van het laatste afscheid. Deze dierbare momenten leg ik vast door deel uit te maken van het geheel, waardoor ik zoveel mogelijk onopvallend te werk kan gaan. Maak uw wensen kenbaar, want hoe mooi is het om samen tot een passende oplossing te komen in de vorm van liefdevol uniek beeldmateriaal. Herinneringen, aangeleverd in een album, dat ingezien of gedeeld kan worden voor de momenten dat er behoefte aan is. Mijn beelden houden de liefde vast en kunnen steun, troost en kracht geven. Herinneringen worden bijzonder wanneer je door moet.

CONTACT
Vessemseweg 10
5511 KA  Knegsel 
06-27 306 942

ansketelaarsafscheidsfotografie.nl

klik op de foto's om ze groter te bekijken

REVIEW

Na het zien van de eerste sfeerimpressie zijn we allemaal onder de indruk van het “vangen van de momenten”. Dank je wel voor de mooie beelden en je aanwezigheid, terwijl ik eigenlijk niet wist waar je was. We zijn blij, dat je foto’s gemaakt hebt, want we hebben er zelf niet veel van mee gekregen geloof ik.

REVIEW: JOSEPHINE
MET LIEFDE JOSEPHINE
EINDHOVEN

Ans kwam in een gezin dat ik al een periode had begeleid om het moment dat de jonge vader kort na de euthanasie uit huis werd gedragen vast te leggen. Vanaf de eerste minuut voelde ik dat het goed was. Ze was en duidelijk en op de achtergrond aanwezig. Ze pakte de momenten, verlaagde de drempel om extra momenten voor de kinderen met hun vader te creëren. We hadden aan een blik genoeg. Dat dit gevoel van ultieme samenwerking en in vertrouwen los kunnen laten geen toeval was bleek toen ze de volgende keren precies weer zo deed. Een uitvaart, een opbaring, een ander moment in de week van afscheid; het is in goede handen en ogen bij Ans!

ANS OVER DUPHO AFSCHEID

Lid worden van Dupho Afscheid stond al snel op mijn to do list, nadat ik het voortraject van mijn specialisatie als afscheidsfotograaf succesvol had afgerond. Het is belangrijk dat we samen de betekenis van afscheidsfotografie nog beter uit kunnen dragen. Elkaar helpen, steunen en aanvullen indien nodig. Ik sta achter de waarde van deze branchevereniging en draag het daarom ook een warm hart toe.