Yvette Vlaar Hoorn

profielfoto afscheidsfotograaf Jacqueline dersjant

werkgebied: binnen- en buitenland

Yvette Vlaar

Hoorn

Goodbyemoments zijn momenten om nooit meer te vergeten. Het visueel vastleggen van het afscheid draait voor mij om het vastleggen van de liefde boven het verdriet. Mijn mijn afscheidsfotografie omarm ik jullie met mijn warmte en is het veel meer dan alleen maar op het knopje drukken. Er is nergens zoveel liefde dan op een afscheid. Dat is wat ik zie en vastleg.

CONTACT
Oosterstraat 30a
1654 JK  Benningbroek
06-42 319 621

goodbyemoments.nl

klik op de foto's om ze groter te bekijken

REVIEW

Ik kan niet zo goed in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor je prachtige liefdevol gemaakte, verpakte & verstuurde foto’s tijdens het afscheid van mijn man. Wat heb je een ongelooflijk moeilijk moment voor ons ongelooflijk waardevol vastgelegd. Voor mezelf, maar ook voor mijn knappe sterke kind, is dit voor nu maar ook voor later van onschatbare waarde. We zullen niet alleen de herinnering van het verdriet hebben en voelen, maar ook telkens met heel veel liefde en zelfs een glimlach terugkijken op deze dag. Dit moment.

Dank je wel dat je daar bij was.

REVIEW

Ik heb met veel uitvaartfotografen mogen samenwerken maar Yvette is en blijft de beste. Naast een prettige persoonlijkheid maakt Yvette prachtige beelden en lijkt haar aanwezigheid onzichtbaar. Haar foto’s zijn een herinnering én troost voor later. Dit hoor ik zelf ook vaak terug bij de families. Als een familie de dagen van het afscheid fotografisch wil laten vastleggen, zal ik haar altijd voorstellen als fotograaf.

YVETTE OVER DUPHO AFSCHEID

De oprichting van Dupho Afscheid betekende voor mij een samenwerking om afscheidsfotografie onder de aandacht te brengen. Om families beter te informeren over de vele mogelijkheden die afscheidsfotografie biedt. Daarnaast is het fijn om af en toe te sparren met collega’s en in geval van nood een back-up te hebben.