Voor afscheidsfotografenLid worden

Je bent van harte welkom om je aan te sluiten bij het Nederlands Collectief van Afscheidsfotografen (NCVA). Als NCVA willen wij afscheidsfotografie op de kaart zetten en een bijdrage leveren aan een kwalitatief hoogstaand eindproduct: een professionele fotoreportage gemaakt tijdens het afscheid. Als collectief willen wij garant kunnen staan voor de professionaliteit van ons netwerk en de kwaliteit van ons werk. Voldoe je aan het volgende profiel? Dan nodigen we je van harte uit je officieel aan te melden bij het NCVA.

Profiel

  • Je bent werkzaam als professioneel afscheidsfotograaf en beschikt over de bijbehorende (technisch) fotografische vaardigheden.
  • Je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
  • Je hebt een eigen bedrijfswebsite, die gebruiksvriendelijk is en duidelijk weergeeft dat je werkzaam bent als afscheidsfotograaf. Uiteraard staat ook je afscheidsfotografie portfolio op je website.
  • Je hebt tijdens een reportage de beschikking over minimaal twee professionele camera’s met lichtgevoelige lenzen .
  • Je biedt afscheidsfotografie aan tegen een tarief dat past bij de inspanningen die je levert als afscheidsfotograaf en je prijzen communiceer je open en transparant op je website.
  • Je hebt minstens 6 afscheidsreportages gemaakt en kunt materiaal overleggen van het resultaat van deze reportages.
  • Je kunt werken onder moeilijke lichtomstandigheden en kunt dit laten zien aan de hand van je portfolio (website of toegestuurde foto’s).

Je aanmelding wordt beoordeeld door onze toelatingscommissie. Je lidmaatschap is definitief zodra je aanmelding is goedgekeurd en de contributie ontvangen is.

Kosten

Leden betalen een jaarlijkse contributie ad. € 125,- excl. 21% BTW. Daarnaast wordt er in het eerste jaar een éénmalige bijdrage gevraagd van € 100,- excl. 21% BTW. Dit bedrag is bedoeld als bijdrage in de kosten voor het gebruik van de voor NCVA speciaal vervaardigde Algemene Voorwaarden Afscheidsfotografie, een Quit claim formulier etc. Deze formulieren worden regelmatig geactualiseerd en je kunt ze gebruiken zolang je lid bent. Op dit moment werkt een jurist aan de vervaardiging van dit pakket.

Aanmelden

Wanneer je wilt aansluiten bij ons collectief van afscheidsfotografen, vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt binnen drie werkdagen een bevestiging van je aanmelding. Je afscheidsfotografie portfolio wordt beoordeeld, evenals de randvoorwaarden.  Wanneer je portfolio is goedgekeurd je voldoet aan het bovengenoemde profiel, dan krijg je een vermelding met profielfoto op de website. Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor onze – besloten – Facebookgroep en kun je deelnemen aan meetings en de diverse gezellige/informatieve activiteiten die worden georganiseerd.

Samen sterk

Een vereniging maak je samen, wij verwachten dus wel van onze leden dat ze meedenken hoe wij onze doelstellingen kunnen verwezenlijken. Hier hebben wij werkgroepen voor in het leven geroepen. Na je aanmelding vertellen we je hier graag meer over.

Aanmeldingsformulier NCVA

Land:

Aantal gefotografeerde afscheidsreportages:

Aanmelden