Ben je afscheidsfotograaf en wil je je aanmelden bij  Dupho Afscheid?

Aanmeldingsformulier Dupho afscheid

Je bent van harte welkom om je aan te sluiten bij het de specialisten van Dupho Afscheid. Als Dupho Afscheid willen wij afscheidsfotografie op de kaart zetten in Nederland en een bijdrage leveren aan een kwalitatief hoogstaand eindproduct: een professionele fotoreportage gemaakt tijdens het afscheid. Als specialisten willen wij garant kunnen staan voor de professionaliteit van ons netwerk en de kwaliteit van ons werk. Voldoe je aan het volgende profiel? Dan nodigen we je van harte uit je officieel aan te melden.

Profiel

  • Je bent werkzaam als professioneel afscheidsfotograaf en beschikt over de bijbehorende (technisch) fotografische vaardigheden.
  • Je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
  • Je hebt een eigen bedrijfswebsite, die gebruiksvriendelijk is en duidelijk weergeeft dat je werkzaam bent als afscheidsfotograaf. Uiteraard staat ook je afscheidsfotografie portfolio op je website.
  • Je hebt tijdens een reportage de beschikking over minimaal twee professionele camera's met lichtsterke lenzen .
  • Je biedt afscheidsfotografie aan tegen een tarief dat past bij de inspanningen die je levert als afscheidsfotograaf.
  • Je hebt minstens 6 afscheidsreportages gemaakt en kunt materiaal overleggen van het resultaat van deze reportages. Een sterke selectie van minimaal 5 uitvaarten (met minimaal 15 beelden per uitvaart) waarin jij je expertise op dit gebied laat zien van verschillende momenten van de dag. Daarnaast 1 complete reportage zoals je die aan de klant hebt opgeleverd.
  • Je kunt werken onder moeilijke lichtomstandigheden (in principe zonder gebruikmaking van flitsapparatuur) en kunt dit laten zien aan de hand van je portfolio (website of toegestuurde foto’s).

Je aanmelding wordt beoordeeld door onze toelatingscommissie. Je lidmaatschap is definitief zodra je aanmelding is goedgekeurd en de contributie ontvangen is.

Kosten

Er zijn een paar lidmaatschapsvormen van Dupho, kijk hier voor meer informatie en een overzicht van de kosten. Daarnaast betaalt een lid die toegelaten wordt tot Dupho Afscheid een toeslag van €75 per jaar (excl. 21% BTW). De hoogte van deze toeslag wordt jaarlijks opnieuw door de leden vastgesteld.

Aanmelden

Wanneer je wilt aansluiten vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt binnen drie werkdagen een bevestiging van je aanmelding. Je afscheidsfotografie portfolio wordt beoordeeld, evenals de randvoorwaarden.

Samen sterk

Een vereniging maak je samen, wij vinden het geweldig als onze leden zich inzetten. Dit is geen vereiste maar wél heel leuk en inspirerend. Dus laat weten als je ook iets wil doen (en wat dan precies zoeken we samen wel uit - iets waar jij je fijn bij voelt in ieder geval).

    Land: