Voor afscheidsfotografenProfiel
Je bent van harte welkom om je aan te sluiten bij het Nederlands Collectief van Afscheidfotografen (NCVA). Als NCVA willen wij afscheidsfotografie op de kaart zetten en een bijdrage leveren aan een kwalitatief hoogstaand eindproduct: een professionele fotoreportage gemaakt tijdens het afscheid. Als collectief staan wij garant voor de professionaliteit van ons netwerk en de kwaliteit van ons werk. Voldoe je aan het volgende profiel? Dan nodigen we je van harte uit je officieel aan te melden bij het NCVA.

  • Je bent werkzaam als professioneel afscheidsfotograaf en beschikt over de bijbehorende (technisch) fotografische vaardigheden.
  • Je staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
  • Je hebt een eigen bedrijfswebsite, die gebruikersvriendelijk is en duidelijk weergeeft dat je werkzaam bent als afscheidsfotograaf. Uiteraard staat ook je afscheidsfotografie portfolio op je site.
  • Je bent tijdens reportage in bezit van minimaal 2 professionele camera’s en lenzen .
  • Je biedt afscheidsfotografie aan tegen een tarief dat past bij de inspanningen die je levert als afscheidsfotograaf en je prijzen communiceer je open en transparant op je website.
  • Je hebt minstens 6 afscheidsreportages gemaakt en kunt materiaal overleggen van het resultaat van deze reportages.
  • Je kunt werken onder moeilijke lichtomstandigheden en kunt dit laten zien aan de hand van je portfolio (website of toegestuurde foto’s).
  • Je aanmelding wordt beoordeeld door een beoordelingscommissie. Daarnaast betaal je een jaarlijkse contributie (125,- euro). Je lidmaatschap is pas definitief wanneer je aanmelding is goedgekeurd en de contributie is ontvangen.

Aanmelden

Als je je wilt aansluiten bij ons netwerk van afscheidsfotografen, vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt binnen 3 werkdagen een bevestiging van je aanmelding. Je afscheidsfotografie portfolio wordt beoordeeld evenals als de andere randvoorwaarden. Is je portfolio goedgekeurd en voldoe je aan het bovengenoemde profiel, dan plaatsen we je vermelding op de website. Daarnaast ontvang je een uitnodiging voor onze – besloten – Facebookgroep en kun je deelnemen aan meetings, profiteren van een aantal collectief voordelen met betrekking tot verschillende partners in de branche en de diverse gezellige/ informatieve activiteiten die regelmatig worden georganiseerd.

Agenda 

12 maart 2018                Informatieochtend: Afscheid met kinderen

17 april 2018                   Informatiestand op VGO-dag

11-12 mei 2018               Studiereis Düsseldorf BEFA-forum

4 juni 2018                      Informatieochtend: thema later te bepalen en Bijzonder ledenvergadering

26 september 2018       Standhouder en mede-organisator VTU-vakdag

19 november 2018        Bijzonder ledenvergadering

10 januari 2019                     Kennismakingsborrel afscheidsfotografen zuid-nederland, Den Bosch

17 januari 2019                     Kennismakingsborrel afscheidsfotografen noord-nederland, Zwolle

11 februari 2019                    Algemene leden vergadering

2020                                        Standhouder VTU vakdagen

 

.

Fill out my online form.