Rob de Joode Epe

profielfoto afscheidsfotograaf Jacqueline dersjant

werkgebied: landelijk

Rob de Joode

Epe

Ik neem méér mee dan alleen mijn camera!
Een uitvaart is nog altijd een bijzonderheid, maar mag ook mooi zijn. Mijn werk als - Fotograaf bij Afscheid - staat volledig in het teken van nieuwe herinneringen maken. Het vastleggen van intense belevingen tijdens die laatste momenten, waar sprekers voordragen, mensen elkaars hand of schouder pakken als troost en waar de kleur van de bloemen zoveel vertelt over de overledene. De dood hoort bij het leven. Afscheidsfotografie een herinnering voor altijd!

CONTACT
Beekweide 4
8162 XM  Epe
06-57 940 039 / 0578-75 55 93

robdejoode.nl/

REVIEW: MARIEKE OVER DE FOTO'S VAN HET AFSCHEID VAN HAAR MAN VINCENT

Op 4 augustus 2017 overleed mijn lieve man Vincent op veel te jonge leeftijd (47)..! Ik wilde graag ook foto’s (uitvaartfotografie) en een mooi album als aandenken en om het allemaal terug te kijken want tijdens een uitvaart krijg je niet alles mee... Tijdens de uitvaart niet gemerkt dat Rob er was...! Vele prachtige foto’s, het fotoalbum is geweldig mooi geworden, ben zo blij dat ik dit gedaan heb...! Bedankt Rob, jij hebt precies weer gegeven wat ik wilde...! Liefs, Marieke

REVIEW: PETER HENRIKS
UITVAARTZORG BIJZONDER
ROLDE / TYNAARLO

Vrij snel nadat ik begonnen ben met Uitvaartzorg BijZonder, ben ik in contact gekomen met Rob de Joode en zijn afscheidsfotografie. Er waren al meerdere uitvaartfotografen bij mij op bezoek geweest en had al van meerdere uitvaartfotografen mooi en gedegen werk gezien. Maar… het werk van Rob was het eerste waarbij ik letterlijk kippenvel kreeg van zijn werk.

Beste reviewlezers, ik ben Peter Hendriks aangenaam! Inmiddels zijn wij al wat jaren verder en heb al meerdere uitvaarten mogen samenwerken met Rob. Samenwerking waarbij ik oprecht durf te zeggen dat Rob regelmatig een versterkende factor is geweest in de dienstverlening. Altijd op de achtergrond aanwezig, bijna onzichtbaar voor de nabestaanden, maar ondertussen ook een bladzijde van het condoleanceboek omslaan, een deur open doen, of een bloemetje aannemen. Maar vooral zijn omgang met de nabestaanden is top.

Samengevat: zijn kwaliteit van de foto’s, zijn manier van werken, zijn perfectionisme en Rob zelf, dat maakt Rob de Joode de fotograaf bij afscheid. En tot slot… ik krijg nog steeds kippenvel van zijn werk.

ROB OVER DUPHO AFSCHEID

Als afscheidsfotograaf en lid van Dupho was het voor mij vanzelfsprekend bij de oprichting van het platform Dupho.Afscheid daarbij aan te sluiten. Ik ben een voorstander van een groter geheel om Afscheidsfotografie de plaats te geven die het verdiend binnen de fotografie én uitvaartbranche. Ieder met zijn eigen stijl en daar hoort professionaliteit bij. Een opdrachtgever moet de zekerheid krijgen dat de fotograaf een specialist is in zijn vak. En daar staat Dupho voor.