Miranda van Assema Medemblik

profielfoto afscheidsfotograaf Jacqueline dersjant

werkgebied: binnen- en buitenland

Miranda van Assema

Medemblik

Als afscheidsfotograaf leg ik de dierbare momenten en details van een afscheid vast, met de nadruk op de liefde. Ieder afscheid is persoonlijk en uniek. De meeste details ontgaan je in een tijd waarin je voornamelijk geleefd wordt. Een afscheid beleef je vaak in een roes waarbij je niet alles bewust mee maakt. Een beeldreportage van een uitvaart geeft je de kans om de dierbare momenten op een rustig moment terug te kunnen kijken. Je bewaart zo de liefdevolle herinnering van een waardevol afscheid.

CONTACT
Kaasdragersgilde 2 
1671 RE  Medemblik 
06-24 251 442
 
mirandavanassema.nl

klik op de foto's om ze groter te bekijken

REVIEW: DAAN EN ANNE OVER DE FOTO'S VAN HET AFSCHEID VAN HUN VADER

Bij een fotograaf gaat het in eerste instantie om het resultaat van de foto’s. Over Miranda kan ik zeggen dat ze geweldige foto’s maakt die snel worden opgeleverd! Maar niet geheel onbelangrijk, bij een fotograaf gaat het ook om de persoon. Zeker bij een rouwfotograaf. Bij Miranda voelde ik mij direct op mijn gemak. Dat moet ook wel als Miranda één kwetsbaar moment uit je leven gaat vastleggen. Tijdens een uitvaart gaat Miranda heel discreet te werk. Je merkt bijna niet dat ze er is. Ik ben Miranda dankbaar en raad haar iedereen aan.

Miranda heeft een van de kwetsbaarste momenten van mijn leven in beeld gebracht: de uitvaart van mijn vader. Ik kan niets anders zeggen dan dat ze prachtige foto's heeft gemaakt. Miranda was zowat onzichtbaar op de dag zelf, maar wat zijn de foto's geweldig! Ik kan het iedereen aanraden om uitvaartfoto's te laten maken en dan wel door Miranda.

MIRANDA OVER DUPHO AFSCHEID

Ik ben lid van Dupho Afscheid omdat ik graag wil bijdragen om afscheidsfotografie in Nederland meer op de kaart te zetten. Het inhuren van een fotograaf bij een uitvaart is nog niet iets waar over nagedacht wordt. Samen met het collectief Dupho Afscheid, wil ik uitdragen dat beelden van een uitvaart kunnen bijdragen in de verwerking van een verlies. Juist daarom is het inhuren van een professioneel afscheidsfotograaf zo belangrijk.