ANNEMIEKE NIEROP | AMERSFOORT

Amersfoort


Werkgebied: Utrecht - Gelderland - Flevoland

Het is prachtig om bij te kunnen dragen aan het maken van herinneringen tijdens het afscheid. Om te fungeren als een soort van “back-up”, doormiddel van het vastleggen van de momenten die misschien niet volledig bewust worden meegemaakt. 

Om voor mooie, dierbare beelden te zorgen die een glimlach of een traan teweegbrengen. 

Voorafgaand aan de uitvaart zeg ik vaak tegen de nabestaanden: “maak je eigen herinneringen en ik zorg voor een verlenging daarvan”.
Ik zal zorgen voor de foto’s die de gaatjes van die dag zullen opvullen. Zodat de herinneringen compleet worden en later kunnen zorgen voor kracht, liefde en troost. 

Met oog voor detail maar meer met oog voor herinnering.

Locatie

Kruidendreef 132
3824 NZ Amersfoort

Social media

Bovenstaande foto’s met dank aan:

Jan Koopman, Jan-Uitvaartzorg. https://www.jan-uitvaartzorg.nl/
Simon Rhijnsburger, Van Nature Uitvaartzorg. https://vnuitvaartzorg.nl/
Hans Meijerink, Meijerink Uitvaartzorg. https://www.meijerinkuitvaartzorg.nl/

ANNEMIEKE NIEROP | AMERSFOORT

over Afscheidsfotografen.nl

Samen zijn we sterker. Het blijkt alsmaar weer hoe ontzettend belangrijk het fotograferen van een uitvaart kan zijn. Toch is het nog vrij onbekend. Bij particulieren maar ook bij uitvaartondernemers. Nog niet iedereen ziet de waarde ervan in en het wordt dan ook niet standaard benoemd in het geval van een overlijden. Het zou mooi zijn als dit in de toekomst meer zo zou zijn, zodat iedereen de kans krijgt om een uitvaart op een mooie manier vastgelegd te hebben. Samen met Afscheidsfotografen kunnen wij hier hopelijk meer kenbaarheid aan geven.