Jasper van der Zwan Hardenberg

profielfoto afscheidsfotograaf Jacqueline dersjant

werkgebied: Regio Zwolle - Noord Oost Nederland

Jasper van der Zwan

Hardenberg

"Mijn naam is Jasper van der Zwan en fulltime allround fotograaf. Sinds 2006 ervaring in reportagefotografie, en na het fotograferen van enkele uitvaarten heb ik besloten in 2017 mij hierin te specialiseren. Toen werd me ook duidelijk hoeveel betekenis een uitvaartreportage kan zijn in de rouwverwerking. Een uitvaart is een ingrijpende gebeurtenis, die vaak in een roes beleefd wordt. Na een uitvaart hebben veel mensen behoefte terug te gaan naar de dag waarop deze plaatsvond; wie waren er eigenlijk allemaal om afscheid te nemen en hoe zag hun dag eruit? Met een waardige fotoreportage kunt u de dag herinneren wanneer u dat wilt."

CONTACT
Knopkruid 2
7772 LT  Hardenberg
06-22 465 163

fotografiejz.nl/afscheidsfotografie

klik op de foto's om ze groter te bekijken

REVIEW

Na het overlijden van mijn partner heb ik Jasper gevraagd foto’s te maken van de afscheidsdienst. Hij was onopvallend aanwezig en heeft een erg mooi en waardevol fotoboek voor me gemaakt, een ‘mooie’ weergave van een bewogen dag.

JASPER OVER DUPHO AFSCHEID

NCVA fotografen zijn voor mij deskundige collega's in afscheidsfotografie. Het is een mooi platvorm met professionals waar je kennis en kunde als uitvaartfotografen met elkaar kunt delen. Uitvaartfotografie op de kaart zetten en onder de consumenten bekend maken is ook een doel, zodat nabestaande tijdens het regelen van een uitvaart weten dat dit een mogelijkheid is.