Henk van Lambalgen Zwolle

profielfoto afscheidsfotograaf Jacqueline dersjant

werkgebied: regio Zwolle en Noord Nederland

Henk van Lambalgen

Zwolle

Hallo, mijn naam is Henk van Lambalgen en ik ben onder andere rouwfotograaf. Door mijn ervaring als psychiatrisch verpleegkundige heb ik mij sterk ontwikkeld op het sociale vlak. Ik voel mensen en situaties aan en kan hier goed op anticiperen. Ik kan goed met emoties overweg en weet hoe te bewegen binnen gevoelige situaties. Als ik een begrafenis vastleg ben ik op gepaste afstand en op de achtergrond aanwezig. In een gesprek bespreken wij samen waar de behoeftes liggen en wat jullie belangrijk vinden. Hier kunnen jullie ook vertrouwen op mijn ervaring.

CONTACT
Vledderplein 16
7941 NC  Meppel
06-28 679 011

rouwfotografiehenk.nl

klik op de foto's om ze groter te bekijken

REVIEW: JODY

Henk hebben wij vooraf aan de uitvaart benaderd op basis van de foto’s op zijn website. De sfeer die hij daar liet zien, was wat we zochten voor dit bijzondere moment. De communicatie over hoe/waar/wensen en prijs vooraf waren vlot en duidelijk.

Tijdens de uitvaart zelf was hij onzichtbaar en toch op het goede moment op de goede plek. Vriendelijk en prettig aanwezig. De resultaten waren prachtig. Het is heel mooi om op een ander moment, op een andere manier opnieuw de dag te ervaren. De dingen te voelen en te zien waar je toen geen ruimte voor had.

HENK OVER DUPHO AFSCHEID

Loslaten wordt makkelijker als je iets hebt om vast te houden. Dit is een van de redenen waarom ik vind dat afscheidsfotografie meer aandacht verdiend. Dupho Afscheid doet dit. Als collectief zorgt de Dupho Afscheid ervoor dat het niveau omhoog getild wordt, we houden elkaar scherp en delen kennis. Afscheidsfotografie verdient meer aandacht en dit kan samen bereikt worden. Het is een mooi collectief met veel deskundigheid en een platform waar voor iedere nabestaande een goede fotograaf te vinden is met een eigen stijl.