Gaby Ermstrang Woudrichem

profielfoto afscheidsfotograaf Jacqueline dersjant

werkgebied: binnen- en buitenland

Gaby Ermstrang

Woudrichem

Jouw liefde en afscheid door de ogen van mijn lens.

Ongeveer 5 jaar geleden startte ik met afscheidsfotografie. Na mijn eerste reportage was ik verkocht. Wat een prachtige mooie eer en discipline om te volgen. Dit moet ik meer doen. Sindsdien probeer ik ieder afscheid met zorgvuldigheid en liefde te behandelen.

CONTACT
Goudenregenhof 12
3434 TK  Woudrichem
06-42 457 800

ermstrangfotografie.nl

klik op de foto's om ze groter te bekijken
bovenstaande foto's met dank aan
Els de Zanger Uitvaartbeleiding

REVIEW: NABESTAANDE OVER DE FOTO'S VAN HET AFSCHEID VAN HUN VADER

Vandaag kwam weer even het besef hoe dankbaar ik voor jou ben.

Mijn waardering voor jou is echt en puur. Door jou heb ik voor de rest van mijn leven herinneringen. Foto’s die zo goed uitdrukken wat de gevoelens op dat moment waren. Foto’s die ik vast kan houden, kan bekijken en waardoor er een golf van liefde en verdriet door mijn lichaam stroomt.

Dankzij jou heb ik deze herinneringen en gevoelens. Dankzij jou zal ik nooit mijn vader vergeten. Hoe hij eruit ziet. Hoe hij zich voelde. Hoeveel hij van mij hield. Want door jouw foto’s, zijn al deze momenten en emoties vast gelegd voor altijd. JIJ hebt mij bepaalde foto’s gegeven die meer dierbaar zijn dan wat dan ook. Jij hebt een gave. Doormiddel van dat vingertje dat op het juiste moment een knopje indrukt op jouw camera. En ik weet zeker dat naast mij, en vele mensen zo denken. De foto’s die jij van mijn vader hebt gemaakt, zijn echt mijn meest waardevolle foto’s. Foto’s die altijd weer gebruik voor Posts. Foto’s die voor altijd in mijn geheugen staan gegraveerd.

Dankjewel. Dankjewel voor dat alles.

REVIEW: ELS DE ZANGER
ELS DE ZANGER UITVAARTBEGELEIDING
ZWIJNDRECHT

Ik heb Gaby nu bij diverse families meegemaakt als uitvaartfotograaf. Ze is er wel , maar ze is er niet. Werkt op een hele rustige wijze, heeft oog voor details. En komt snel met een preview. In de vorm van een filmpje met muziek er onder. Zeer indrukwekkend. Ook al is het een uitvaart, mensen vinden het toch fijn al snel iets terug te zien. Indien gewenst maakt zij ook een herinnerings album, mooi en fijn om te hebben liggen om nog een eens op te pakken of samen met een vriendin te bekijken. En wat ook niet onbelangrijk is: de prijs kwaliteit verhouding klopt. Dus ik zeg doen: Uitvaartfotografie.