Eveline Renaud Amsterdam

profielfoto afscheidsfotograaf Jacqueline dersjant

werkgebied: binnen- en buitenland

          

Eveline Renaud

Amsterdam

Als fotograaf/afscheidsfotograaf is het bijzonder om een fotoreportage te verzorgen voor nabestaanden. Het afscheid zelf wordt met liefde voorbereid, is een intiem moment en gaat vaak in een roes voorbij. De foto’s zijn een blijvende en zichtbare herinnering aan een waardevol afscheid van een dierbare en deze kan je op ieder moment bekijken, alleen of met anderen.

CONTACT
Koningsstraat 26D
1011 EW  Amsterdam
06-54 972 159

evelinerenaud.com

klik op de foto's om ze groter te bekijken
bovenstaande foto's met dank aan
Zorgvlied

REVIEW

Foto’s van een uitvaart geven een mooie en vooral zachte herinnering aan het afscheid van een geliefde. Ieder kiest zijn eigen moment alleen of samen om de beelden rustig te bekijken. Een heel andere beleving dan het bekijken van de directe filmbeelden. Ik zie op de foto’s terug wat mijn man voor anderen heeft betekend. Ik heb zelf niet eens gemerkt dat je aanwezig was en we hebben nu toch prachtige herinneringen.

Tijdens zo’n dag gaan dingen langs je heen, je maakt niet alles bewust mee. Het is fijn om, wanneer we willen, met de gemaakte beelden terug te kunnen kijken. Het is een kunst om foto’s van een uitvaart op een bescheiden manier vast te leggen en dat is goed gelukt.

EVELINE OVER DUPHO AFSCHEID

Ik ben lid geworden van Dupho Afscheid om ervaringen te delen en om met elkaar de afscheidsfotografie bekender en toegankelijker te maken.