Danna van Daal Veghel

profielfoto afscheidsfotograaf Jacqueline dersjant

werkgebied: wereldwijd

Danna van Daal

Veghel

Een afscheid gaat altijd gepaard met verdriet, maar staat ook symbool voor liefde en troost. Ook deze dag, die jullie zo met zorg hebben ingevuld, verdient een herinnering. Door mij discreet op te stellen kan ik voor jullie de belangrijke momenten vangen en jullie deze zorg uit handen nemen.

CONTACT
Visven 429
5464 NP  Veghel
06-54 392 435

dannavandaal.nl

klik op de foto's om ze groter te bekijken

REVIEW: AFSCHEID NEMEN VAN MIJN MAN

Plotsklaps valt heel je wereld in elkaar en weet je niet meer wat te doen of welke kant je heen moet. We wilden er een warm en liefdevol afscheid voor Piet van maken. Hoe wisten we niet precies, maar we hebben er ons best voor gedaan. Danna heeft de dag van het afscheid op een mooie manier vastgelegd. We hebben haar aanwezigheid amper gemerkt en toch heeft zij ‘de momenten’ op een warme manier vast weten te leggen. Het fotoalbum van het afscheid is zo een waardevol en dierbaar document geworden, waarin onze liefde voor elkaar zichtbaar wordt.

REVIEW: AFSCHEID NEMEN VAN ONZE ZOON

Danna heeft de foto's gemaakt tijdens de herinneringsviering van onze zoon. Er was meteen een klik en ze verstaat haar vak. Een stille modus op de camera bijvoorbeeld, zodat de momenten ook echt puur waren omdat je haar niet hoort of ziet. Ze heeft echt prachtige foto's gemaakt en de slide show hebben we met iedereen teruggekeken op de verjaardag van onze zoon en iedereen was het erover eens dat de foto's stuk voor stuk een prachtig plaatje was vol liefde waar die dag ook mee was gevuld. We gaan haar zeker nog eens vragen in de toekomst en zou haar aan iedereen aan kunnen bevelen. Dikke pluim!

REVIEW: AFSCHEID VADER

Danna past zich moeiteloos aan elke situatie aan. Maakt fijn contact en vaak merk je niet eens dat ze ook aanwezig is. De foto’s van het afscheid van mijn vader zijn ook mooi en leggen goed de emoties van het moment bloot.

REVIEW: MARISKA
MARISKA VAN VLIET UITVAARTZORG
VEGHEL

Danna is een zeer kundige fotografe. Zij heeft voor mij uitvaarten vastgelegd met prachtig resultaat. De foto's vertellen echt een verhaal, het verhaal van de dag, met een mooie variatie in de foto's. Zowel qua kleur, maar ook qua compositie. Zo zitten er ook hele mooie close-up foto's bij en foto's waarvan je denkt, wat is dat moment mooi gepakt! Als je naar de foto's kijkt wordt je meegenomen. Ook als je er niet bij bent geweest, krijg je het gevoel dat je er wel bij bent geweest. De foto's ontroeren. Als mens is Danna fijn om erbij te hebben. Ze is als fotograaf onzichtbaar, zoals dat hoort te zijn. Eigenlijk gun ik het alle families om zo'n waardevolle herinnering aan het afscheid te hebben.

REVIEW: TOM
TOM VAN DE BERG UITVAARTZORG
HEESWIJK DINTHER

Ik heb een aantal keer met Danna mogen samenwerken. Bij uitvaarten die ik heb begeleidt was Danna aanwezig om mooie foto's te maken. Dit heeft ze uitstekend gedaan, zowel voor de nabestaanden als voor mij als uitvaartverzorger. Danna is onopvallend aanwezig, maar weet toch alle mooie/dierbare/verdrietige momenten vast te leggen. Ze is professioneel als fotografe, maar heeft zeker ook het inlevingsvermogen wat nodig is als je zij zo'n gevoelig moment aanwezig bent.

DANNA OVER DUPHO AFSCHEID

Omdat afscheidsfotografie een echt vak is en niet iets wat je 'zomaar even gaat doen', vind ik het belangrijk dat nabestaanden en uitvaartondernemers op de hoogte zijn en kunnen kiezen uit vakmensen. Krachten bundelen is altijd een goed idee, niet alleen om het taboe van deze vorm van herinneringen maken te ontkrachten maar ook om elkaar te kunnen helpen.