Carol Fokkens Enschede

profielfoto afscheidsfotograaf Jacqueline dersjant

werkgebied: Overijssel en Gelderland

   

Carol Fokkens

Enschede

Tegenwoordig gaat alles in sneltreinvaart. En dat is regelmatig best prettig, maar sommige momenten gaan veel te vlug voorbij. Je hebt tijd nodig om te beseffen wat er gebeurt, of de gelegenheid hebben om ergens eens op terug te kijken en het op je in te laten werken. Nu praktisch alles digitaal vastgelegd wordt, waarom dan juist niet zoiets essentieels als het afscheid van degene die je lief is? Afscheidsfotografie is dé manier om later, op welk moment dan ook, nog eens terug te blikken naar dat moment dat je je dierbare moest laten gaan, naar de mensen die hun warmte aan je gaven, de sfeer en dat gevoel van geborgenheid. Momenten die wellicht in alle hectiek aan je voorbij zijn gegaan, maar die het herinneren meer dan waard zijn.

CONTACT
Menuetstraat 19
7534 GE  Enschede 
06-10 707 640

infocusafscheidsfotografie.nl

klik op de foto's om ze groter te bekijken

REVIEW

Je was onopvallend aanwezig. Heel knap dat je dat kunt. Een groot compliment. Ik ben heel blij met het resultaat, een prachtig aandenken: al die mooie foto’s, een prachtig verzorgd album en zo’n mooie stick. Hieruit proef ik jouw liefde en betrokkenheid bij je werk. Nogmaals heel hartelijk dank!

REVIEW: MARION
SAMENSPRAAK UITVAARTZORG
ENSCHEDE

Bij het afscheid van een dierbare is het steeds meer gebruikelijk om een afscheidsfotograaf te laten komen, om de dierbare en gevoelige momenten vast te leggen. Zo kan er een document worden gemaakt wat gemakkelijk ter hand genomen wordt op momenten dat het verdriet weer opspeelt. Aan de families stel ik als uitvaartbegeleider altijd Carol Fokkens van “In Focus Afscheidsfotografie” uit Enschede voor. Carol is een zeer prettig persoon, die zich bescheiden opstelt en zich als onzichtbaar beweegt tussen de familie en belangstellenden. Snel heeft zij een duidelijk beeld van de situatie, en heeft een sterk empathisch vermogen. Carol weet als geen ander het verhaal van de dag van de uitvaart te vertellen in beelden. Weet de mooiste en dierbaarste momenten op subtiele wijze vast te leggen met een scherp oog voor detail en emotie. Ze stelt een prachtig album samen in overleg met de nabestaanden. Een fijne herinnering om ter hand te nemen als het nodig is. Carol is een geweldige fotograaf en geweldig mens."

CAROL OVER DUPHO AFSCHEID

Wat voelt het fijn als afscheidsfotograaf om je gesteund te voelen door al die professionals van Dupho Afscheid! Niet alleen in technisch en praktisch opzicht, maar juist ook om je indrukken en ervaringen te kunnen spiegelen en de waarde van het prachtige werk dat we mogen doen sámen uit te dragen!