Annet van der Reijd-Gerretsen Hoogeveen

profielfoto afscheidsfotograaf Jacqueline dersjant

werkgebied: binnen- en buitenland

Annet van der Reijd-Gerretsen

Hoogeveen

Afscheid nemen van je dierbare is een hele ingrijpende gebeurtenis. Vaak wordt de dag van het afscheid als in een roes beleefd. Door alle emoties gaat er veel langs je heen. Mooie momenten, liefdevolle gebaren en de aanwezigheid van je familie en vrienden om je heen dringen soms niet tot je door. Als afscheidsfotografe verzorg ik voor jou een tastbare herinnering van de uitvaart als verwerking voor later.

CONTACT
Lindberghstraat 22d
7903 BN  Hoogeveen
0528-236 266

maxanel-uitvaartfotografie.nl

klik op de foto's om ze groter te bekijken

REVIEW 

"In een roes..."
Niet het eerste waar we aan dachten toen we bezig waren met het regelen van de crematie van onze zoon, maar het is wel de enige tastbare herinnering die we nu nog hebben. De foto's laten zien hoe het was terwijl wij met ons gezin midden in een roes leefden. Afgelopen week net het fotoalbum mogen ontvangen en die is echt prachtig, zo ontroerend!

REVIEW: Ina van Dusschoten
UITVAART LA BALISE
HARDENBERG

"Ik heb haar helemaal niet gezien...!"
Annet's expertise ligt in het vastleggen van de belangrijkste momenten na het overlijden van je dierbare. Ik werk heel graag met haar samen omdat ze bijna onzichtbaar aanwezig is. De families zijn altijd zeer tevreden over haar werk, wat tot in de kleinste details goed wordt verzorgd. Hierbij een paar opmerkingen van nabestaanden:
"Wist jij dat Gerard en Truus er waren?"
"Ah wat mooi...kijk eens naar opa's uitdrukking, zo puur"
"Hoe zag ze eruit dan, ik heb haar helemaal niet gezien!"
"Ze heeft met een groot cadeau gegeven....Het voelde alsof ik in een cocon zat, maar door haar, kan ik nu pas het geheel overzien"

ANNET OVER DUPHO AFSCHEID

Samen ons sterk maken voor afscheidsfotografie...elk met zijn of haar eigen onderneming en eigen input. Afscheidsfotografie is nog lang niet overal iets vanzelfsprekends. Samen kunnen we daaraan werken zodat meer en meer nabestaanden de waarde van deze fotografie ervaren.